Siirry suoraan sisältöön

MEISTÄ

Meistä, Kuka olen, minusta, Mikä on Udecon?

UDECON OY

Udecon Oy on perustettu vuonna 2020. Udecon toimii Uudenmaan alueella ja tarjoaa asuntokaupan puolueettomia  kuntotarkastuksia, kattojen kuntotarkastuksia, KVV- ja IV-vastaavan työnjohtopalveluita sekä rakennuskonsultointi- ja asiantuntijapalveluita kiinteistönomistajille.

KUKA OLEN

Olen keravalainen rakennusmestari ja yrittäjä. Rakennusala on kulkenut mukanani koko elämän  ja minulla on kokonaisvaltainen kokemus rakentamisesta, rakennuksista ja rakenteista. Olen suorittanut talonrakentajan perustutkinnon, rakennusmestarin tutkinnon (AMK) sekä asuntokaupan kuntotarkastajan koulutuksen.

30-vuotisen työurani aikana olen toiminut useissa pientaloissa kirvesmiehenä, putkimiehenä ja ilmanvaihtoasentajana.  Koulutuksieni myötä toimintani on laajentunut mm. asuntokaupan kuntotarkastajaksi, kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) rakentamisesta vastaavaksi työnjohtajaksi sekä valvojaksi linjasaneeraustyömailla ja kattoremonteissa.

Työni ohella olen rakentanut perheelleni kolme omakotitaloa sekä tehnyt lukuisia huoneistoremontteja sukulaisille ja tuttaville.

Rakennusalassa minua innostaa ja motivoi työn haastavuus, monipuolisuus ja erilaisten ongelmien ratkominen sekä oman osaamisen kokonaisvaltainen hyödyntäminen. Tässä työssä on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ja haluan kehittää omaa ammattitaitoani edelleen – joka päivä oppii jotain uutta.

YHTEYSTIEDOT

Udecon Oy
Petri Niemi
Rakennusmestari (AMK)

petri.niemi@udecon.fi
+358 40 126 2570